In

Ruby Smits

Ik ben binnen expertise Gebiedsontwikkeling werkzaam als trainee.

Als ingenieur Engineering Product Designer heb ik in diverse (master) projecten verschillende disciplines bij elkaar gebracht, onder andere in een project om Utrecht autoluw te maken. Daarnaast zet ik mij vanuit mijn technische ontwerp achtergrond graag in om op een impactvolle manier verschillende oplossingen te bieden voor complexe uitdagingen in de leefomgeving.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Voor mij staat in de toekomst van Nederland de leefbaarheid en de menselijke maat centraal. Complexe vragen hebben creatieve oplossingen nodig. Ik geloof daarbij in de kracht van cross-over denken door verschillende invalshoeken bij elkaar te brengen. Goed luisteren naar alle betrokkenen om samen op ideeën en uitvoerbaarheid te komen, kan het verschil maken in de gewenste leefbaarheid.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik kies voor Balance omdat ik graag werk voor het publieke domein, waarbij projecten het doel hebben om een leefomgeving te optimaliseren, balancerend tussen allerlei belangen. Bij Balance ervaar ik de ruimte om mij als young professional te ontwikkelen en om vanuit mijn specifieke eigen talenten een bijdrage te leveren. Balance spreekt mij aan vanwege de open cultuur van hard werkende enthousiaste mensen met veel expertise.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken