Innovatie

Kennis als doel en als middel

 
 

Hoe meer je het deelt, hoe meer het wordt. Dat geldt niet voor veel dingen, maar wel voor kennis. We delen kennis in de bestaande netwerken waar we deel van uitmaken en in nieuwe die we opbouwen. Via workshops, masterclasses, denktanks en factsheets. Ook publiceren onze projectconsultants regelmatig hun nieuwste inzichten en zijn ze actief in vakorganisaties of aangesloten bij hogescholen en universiteiten. 

Innovatiesysteem

Onze vakgroepen vormen het hart van de organisatie. Voor het verzamelen, borgen, ontwikkelen en toegankelijk maken van alles wat we weten en kunnen, hebben we een eigen innovatiesysteem. Bij adviesopdrachten en projecten wordt altijd een vakgroep betrokken om inhoudelijk de juiste oplossing aan de opdrachtgever te bieden. 

Kennis delen, waarde creëren

De kennisdriehoek van Balance

 

Theorie in praktijk

Onze schat aan kennis en ervaring delen we graag op zo’n manier dat het geleerde goed landt en meteen in praktijk gebracht kan worden. Daarom ontwikkelen we bij Balance Academy trainings- en coachingsprogramma’s op maat. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en actuele ontwikkelingen in de markt.