Blog

Workshop: welke competenties heeft de Projectmanager anno nu?

‘Project professionals ‘future-proof’ maken’

Projectmanagers moeten vandaag de dag een ‘open vizier’ hebben, over een goed paar ‘voelsprieten’ beschikken en deze gebruiken om zich constant bewust te zijn van alle factoren die een project mogelijk kunnen beïnvloeden. Om inzicht te geven in deze nieuwe mindset die van projectmanagers wordt gevraagd, heeft zusterorganisatie Hudson Netherlands een competentiemodel ontwikkeld speciaal voor projectmanagers. Onze kennis hierover delen we op 21 april a.s. tijdens de Projectmanagement Parade.

Als partner zijn Balance en Hudson Netherlands betrokken bij dit event. Senior consultant Talent Management Julia Bal geeft tijdens de Parade een competentieworkshop speciaal voor en over projectmanagers. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waarmee je zelf in jouw dagelijkse praktijk aan de slag kunt. Want het doel van Julia is project professionals ‘future-proof’ te maken. Daarmee sluiten we nauw aan op het hoofdthema ‘de Open projectmanager’ van de Parade.

Benieuwd naar ons competentiemodel voor projectmanagers?
Kom naar de Projectmanagement Parade en neem deel aan onze workshop. Meer informatie hierover vind je op de website van de Parade. Of neem vrijblijvend contact op met Julia Bal voor een kennismakingsgesprek.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken