Blog

Winstrategie voor aannemers

Ondersteuning in het gehele aanbestedings- traject

Succesvolle EMVI-offertes schrijven voor aanbestedingen… voor veel aannemers is het aanbestedingstraject een last op de schouders. Er gaat immers veel tijd zitten in het schrijven van inhoudelijk goede stukken terwijl reguliere processen binnen de organisatie gewoon doorlopen.

Met ‘Tender Support’ ondersteunt Balance diverse aannemers in het aanbestedingstraject. Naast het opleiden van de medewerkers over hoe je succesvol een EMVI-aanbesteding maakt, bepalen we voorafgaand aan een aanbestedingstraject de winstrategie. Om dit te kunnen realiseren is nauwe samenwerking met de inschrijver vereist. Zo krijgen we de relevante kennis en kunde boven tafel en kunnen we creatieve oplossingen genereren om prijs en kwaliteit goed op elkaar af te stemmen.  

Voor de aannemers Zueblin, Imtech, Croon en Van der Weerd hebben we hoog gewaardeerde documenten opgeleverd én de aanbesteding ‘groot onderhoud gemeente Almere en Zeewolde’ gewonnen. Momenteel ondersteunen we de aannemers Heijmans en Imtech bij hun inschrijvingen. Ons gezamenlijk doel: Winnen!

Meer weten over Tender Support?
Mail business consultant Eelco Nap via eelconap@balance.nl of business manager Jaap Peelen via jaappeelen@balance.nl voor meer informatie.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken