Blog

Succesvolle hercertificering kwaliteitsmanagementsysteem

“Wij zijn gecertificeerd langs de CIIO Maatstaf 2016 ”

In juni heeft wederom de externe audit op ons Kwaliteitsmanagementsysteem plaatsgevonden. Na het nemen van enige maatregelen ontvingen wij vorige week een positief certificatiebesluit van CIIO! Ons managementsysteem is gecertificeerd langs de CIIO Maatstaf 2016 (de geaccepteerde interpretatie van ISO 9001:2015). Een mooie prestatie waar we hartstikke trots op zijn. Een ieder die heeft meegewerkt, hartelijk bedankt!

Wat uit de terugkoppeling bovenal naar voren komt, is het enthousiasme, de mooie projecten, het kwaliteitsbewustzijn en de bevlogenheid van iedereen die de auditors hebben gesproken. Medewerkers krijgen de ruimte om kansen aan te grijpen en zijn business gedreven. Zeer positief is de ontwikkeling binnen de interne vakgroepen, waarin onderlinge kennisdeling steeds beter vorm krijgt en waarin mensen elkaar vinden (via onder andere Whatsapp en bijeenkomsten). In onze projecten denken we goed na over kansen en risico’s, en vertalen deze door in onze aanpak en evalueren we dat.

Wil je ook aan de slag bij een werkgeven die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Bekijk dan onze actuele vacatures. Meer weten over ons kwaliteitsmanagementsysteem? Neem dan contact op met Tamara Haubrich.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken