Blog

Seminar: grootschalige energietransities implementeren

'Hoe kom je van visie naar uitrol?'

Verduurzamen is het onderwerp van de dag. Veel decentrale overheden hebben een verduurzamingsambitie en zijn bezig deze te implementeren. Dit veranderingstraject in praktijk brengen is niet altijd even makkelijk. Netwerkorganisatie ESCo organiseert daarom een gratis seminar voor vastgoedeigenaren in de (semi) publieke sector. Wilt u kennis en ervaringen opdoen over hoe u uw verduurzamingsambitie het beste kunt implementeren: kom op 29 september a.s. naar het seminar ‘Grootschalige energietransities implementeren’.

Op het programma
Hoe realiseren andere partijen hun verduurzamingsambities? Wat kun je van elkaar leren om kosten te reduceren en projecten interessanter te maken voor zowel beleggers als voor partijen die de energietransitie moeten uitvoeren? Balance is kennispartner van het ESCo netwerk en is één van de sprekers op het programma. Business consultant Harold Maasen deelt zijn kennis op het gebied van ‘project-shaping’, een methode om kansrijke segmenten zoals duurzaamheid te identificeren en te organiseren in een project.

Aanmelden
Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij Sander Aukema. Om u direct aan te melden of het volledige programma te bekijken, gaat u naar de website van ESC.

 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken