Blog

Rondetafel bijeenkomst over Information Governance

Find. Manage. Analyse. Act

Heeft u in uw bedrijfsprocessen beleid geïmplementeerd op het gebied van information governance en privacy? Weet u welke informatie u heeft opgeslagen? En hoe u deze gegevens terugvindt, als u deze nodig heeft voor bijvoorbeeld een claim?

Wie beter deze vragen te stellen dan uw vakgenoten. Speciaal voor general legal counsels en compliance officers organiseert Balance in samenwerking met Recommind een Rondetafel bijeenkomst. Hierbij bent u van harte uitgenodigd om op 12 september vanaf 17.30 in het Conservatorium hotel in Amsterdam mee te discussiëren.

Onder het genot van een diner delen juridische experts welke uitdagingen er bij goed datamanagement komen kijken en hoe u deze in uw organisatie het beste aan kunt gaan. U gaat naar huis met praktische informatie en inzichten omtrent dataopslag om uw beleid perfect aan te laten sluiten op de huidige wet- en regelgeving.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de rondetafel bijeenkomst over Information Governance? Neem dan contact op met ellenhoekwater@balance.nl

Begin met typen en druk op enter om te zoeken