Blog

Ronde tafel-bijeenkomst over Information Governance

Praktische informatie en inzichten omtrent dataopslag

Hoe kun je als organisatie een proactieve Information Governance-strategie implementeren? Of, in lekentaal: hoe zorg je dat de data in je organisatie je niet boven het hoofd groeien? Omdat er voor organisaties grote risico’s schuilen in het niet goed beheersen van hun data, is het antwoord – hoewel complex – ontzettend relevant. 

Tijdens een ronde tafel-bijeenkomst op donderdag 12 september a.s. in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, helpen we onze opdrachtgevers op weg rond dit onderwerp. Samen met Recommind, een kennispartner van onze zusterorganisatie Hudson, geven we inzicht in hoe je grip krijgt op je informatiestromen en hoe je komt tot een degelijk databeleid. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer gegevensbescherming, privacy en compliance. We bespreken best practices en gaan dieper in op het bouwen van een business case. 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in het bijwonenen van deze bijeenkomst? Neem dan contact op met anjevanderveen@balance.nl of ellenhoekwater@balance.nl

Begin met typen en druk op enter om te zoeken