Blog

Partnership met kennisplatform CROW

CROW en Balance dagen elkaar uit

CROW is het kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur. Regelmatig organiseert ze activiteiten, projecten, congressen en cursussen. Een kennisplatform waaraan Balance zich graag verbindt. “Het is belangrijk dat onze professionals een kennisvoorsprong hebben”, vertelt Cees Maaskant, directeur Balance Project Solutions, “alleen op die manier kunnen we onze opdrachtgevers de nieuwste oplossingen bieden en hen goed adviseren”.

CROW magazine kopt: “We dagen elkaar uit”
Ook voor CROW is dit partnership waardevol. Dat blijkt onder meer uit het interview ‘Balance en CROW dagen elkaar uit’ in het laatste CROW magazine. Via Balance heeft ze toegang tot jarenlange praktijkervaring en kennis op het gebied van onder meer infrastructuur en contractmanagement. “Met Dennis de Raat, consultant bij Balance, hebben we een docent recht uit de praktijk voor de Leergang Modern Contractmanagement”, vertelt Arjan Visser, projectmanager aanbesteden en contracteren van CROW. “En wat ik leer, deel ik graag”, licht Dennis toe. “Het overbrengen van mijn kennis op anderen, zorgt ervoor dat ik mij ook verder kan ontwikkelen”.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over het partnership tussen CROW en Balance? Hier lees je het gehele artikel uit CROW magazine. Of neem vrijblijvend contact op met Cees Maaskant om te sparren over een partnership met Balance.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken