Blog

Nieuw: opleiding Integrale Projectbeheersing

'De juiste kennis en ervaring om projecten écht te beheersen'

Voor het opleiden van breed inzetbare integrale projectbeheersers heeft Balance het career program Integrale Projectbeheersing ontwikkeld. Naast een introductie in de meest gangbare projectmethodieken, -systemen en tools schenken we ook veel aandacht aan soft skills. Zo krijg je handvatten mee om de nieuwe inhoudelijke kennis ook over te kunnen brengen op de voor jou belangrijke stakeholders.  

Opbouw career program Integrale Projectbeheersing
Het career program is opgebouwd uit vijf modules:

  • Projectmanagement en soft skills: introductie in de diverse projectmanagementmethodieken + vaardigheidstraining “sturen en beïnvloeden in projecten”
  • Projectplanning: opzetten en bijsturen van de projectplanning via Primavera en/of MS Project
  • Risicomanagement: werken volgens de methodieken Risman, Bow-Tie en waarborgen van ISO 31.000
  • Projectcontrol: voortgangsbewaking, rapportages, Earned Value Management
  • Integrale praktijksimulatie: een business game om de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk toe te kunnen passen

Op maat: volg de gehele opleiding of slechts één module
Wilt u als projectcoördinator doorgroeien tot breed inzetbare integrale projectbeheerser? Dan doorloopt u het hele programma. Voor planners, risicomanagers en projectcontrollers die zich verder willen specialiseren, is het mogelijk om alleen in hun specialisatie een inhoudelijke module te volgen.

Nieuwsgierig?
Uitgebreide informatie over het gehele career program vindt u in onze brochure Integrale Projectbeheersing. Of mail business manager Rikkert van der Veer voor een vrijblijvende kennismaking.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken