Blog

Nieuw Career Program in de Balance Academy

Het ontwikkelen van een integrale visie op projectbeheersing

Sinds deze week hebben we er een nieuwe opleiding bij op onze Balance Academy: het Career Program Geïntegreerde Projectbeheersing. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor jonge professionals die een carrière als projectbeheerser ambiëren.

Het Career Program omvat alle theorie en best practices achter projectplanning, controlling en risicomanagement.Maar vooral wordt er veel aandacht besteed aan hoe deze disciplines zich tot elkaar verhouden. Door het leggen van deze verbindingen, ontwikkelen de deelnemers een integrale visie op projectbeheersing.  

Een ander belangrijk kenmerk van ons Career Program is dat deelnemers naast de inhoud ook hun competenties ontwikkelen. Want hoe zorg je er nu voor dat je een projectteam meekrijgt? Of dat advies op veranderingen in het project ten gevolge van wijzigingen in planning en budget van je worden aangenomen? Als jong professional moet je hiervoor stevig in je schoenen staan. Modules over effectief sturen en beïnvloeden vormen dan ook vast onderdeel van het programma.  

Meer weten? 
Wil jij meer informatie over het Career Program Geïntegreerde Projectbeheersing? Ga naar http://www.balanceacademy.nl. Of bekijk hier onze nieuwe brochure. Direct contact opnemen kan ook met business consultant Projectbeheersing Marco Buijnsters via marcobuijnsters@balance.nl.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken