Blog

Nederland in transitie: #vangaslos

“Hoe gaan we dan verwarmen en koken?”

Het grootste deel van de Nederlandse huizen en gebouwen is op dit moment aangesloten op het gasnet. Onze overheid heeft in samenspraak met Europa bepaald dat onze energievoorziening in 2050 volledig duurzaam moet zijn. Aardgas heeft ons veel gebracht maar is een fossiele brandstof en niet duurzaam, Voor een klimaatneutraal Nederland moeten we daarom nadenken over andere mogelijkheden.

Balance & energie

Ook Balance is druk bezig om samen met haar opdrachtgevers deze ambities vorm te geven. Als onafhankelijke partij denken we samen met alle betrokken partijen graag mee om deze torenhoge, maar ook noodzakelijke ambities te realiseren. Ons advies: stel het niet langer meer uit maar begin nu. Vertaal kansen in mogelijkheden en sluit oplossingen niet uit. We ondersteunen burgers, bedrijven en overheden in deze noodzakelijke verandering. Door inzicht te bieden in wat allemaal wel kan. Veranderen is een uitdaging, maar dat maakt het juist leuk.

We willen vooruit! 

Welke alternatieven zijn er voor aardgas? Hoe u zelf een bijdraagt kunt leveren om vooruit te gaan leest u op wonenzonderaardgas.nl. Een mooi initiatief waarmee bewustwording en noodzaak van onze duurzaamheidsambities duidelijk naar voren komen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken