Blog

Met 30% relatiekorting naar de Nationale Conferentie Beheer & Onderhoud

‘Leefbaarheid en bereikbaarheid in een schone en veilige omgeving’

Op 18 maart a.s. sponsort Balance de Nationale Conferentie Beheer & Onderhoud in het NBC te Nieuwegein. Alle belangrijke spelers uit de infrastructuur zijn aanwezig, waaronder gemeenten, provincies, ministeries en waterschappen. Als relatie van Balance mogen we u een korting van 30% op de toegangskaarten aanbieden.

Het programma
Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu zet dit jaar sterk in op leefbaarheid en bereikbaarheid met een goede doorstroming in een schone en veilige omgeving. Thema’s als assetmanagement en risicomanagement komen daarom ruimschoots aan bod op het programma. Een greep uit de verdere onderwerpen: Optimaal rendement door risicogestuurd beheren, waterveiligheid en acties voor het beheer en onderhoud van kust en dijken en financiering van infrastructurele projecten. Bekijk hier het gehele programma van het congres.

Aanmelden?
Wilt u de Nationale Conferentie Beheer & Onderhoud met 30% korting bijwonen? Deel uw interesse dan met Ed van der Heijde, directeur Balance Project Solutions. Wij verzorgen dan uw verdere aanmelding.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken