Blog

Met 20% korting naar het Nationale Warmtecongres

‘De nieuwste inzichten op het gebied van warmte en energie’

Op 6 november vindt het Nationale Warmtecongres plaats. Gemeenten, provincies, ministeries en alle belangrijke spelers uit de warmte- en energiesector komen dan bij elkaar in Nijmegen. Als expert in warmte en energieprojecten, is Balance partner van het Nationale Warmtecongres 2014. Relaties mogen wij daarom 20% korting op toegangskaarten aanbieden.

Het programma
Wat is de nieuwe warmtevisie? En waar liggen de kansen voor de sector? Hoe komen we van een monopolie tot een open warmtenetwerk? Maar ook: wat zijn de ervaringen in de praktijk. Deze onderwerpen en meer vindt u terug op het gehele programma van het warmtecongres

Vanuit Balance geven Wim Voogd, business consultant Energie, en Joost Holleman, directeur Financial Incentives, inzicht in subsidies en andere financieringsmogelijkheden voor warmteprojecten. Alle relevante regionale, nationale en internationale subsidieregelingen komen aan bod in een interactieve sessie. Daarnaast geven ze antwoord op vragen als: welke financiering past het beste bij mijn (warmte)project? En: hoe bepaal ik de meest kansrijke subsidies? 

20% korting op toegangskaarten
Relaties van Balance kunnen met 20% korting naar het warmtecongres. Om hier gebruik van te maken, kunt u zich aanmelden via commercieel manager Sander Aukema.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken