Blog

Het Balance Traineeship is van start gegaan

“Als trainee leer je alles over de inhoud van projectmanagement”

Vorige week trapten de trainees hun traineeship af met een weekend in de Ardennen en dit leverde prachtige plaatjes op. Maar wat houdt het Balance Traineeship Advies + Projecten precies in?

Het Balance Traineeship biedt een selecte groep van young professionals de kans om een brede werkervaring op te doen. Via het traineeship wordt in twee jaar tijd de kennis die is opgedaan tijdens de studie, aangevuld: met uitgebreide praktijkervaring, coaching op persoonlijke competenties, groepsreflectie en een intensief opleidingstraject. De adviesvaardigheden van de trainees worden aangescherpt en er wordt een diepgaand inzicht in de wereld van aansprekende projecten voorgeschoteld. Om dit alles te bewerkstelligen wordt er samengewerkt met gerenommeerde kennispartners en opdrachtgevers. Als trainee leer je alles over de inhoud van projectmanagement, de verbanden tussen de disciplines en de competenties die nodig zijn om de juiste adviezen te geven.

Meer weten? 

Op de website is alle informatie omtrent het Balance Traineeship te vinden. Daarnaast denken onze trainees ook graag mee over vraagstukken of innovaties in uw organisatie. Lees meer over deze mogelijkheden omtrent ‘Advies in één dag’.

 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken