Blog

Energienetwerkdag 9 nov uitgesteld

“Sturen op optimale samenwerking"

Op 9 november aanstaande stond de Energienetwerkdag: 'Omgevingsmanagement en assetmanagement horen bij elkaar' gepland. Deze netwerkdag wordt wegens volle agenda's en belemmeringen in de planning uitgesteld.

Balance organiseert de Energienetwerkdag in samenwerking met Compris in januari. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Over de Energienetwerkdag

De ontwikkelingen van assetmanagement en omgevingsmanagement worden veelal los van elkaar gestuurd, terwijl ze elkaar juist goed kunnen aanvullen en versterken. Daar waar de assetmanager voornamelijk de interne processen structureert, brengt de omgevingsmanager de buitenwereld naar binnen. Door deze twee samen te laten werken, kunnen organisaties sneller hun doelen behalen.

Zowel Balance als Compris zullen actuele inzichten delen en klanten aan het woord laten over hun praktijkervaringen. Een interactieve kennisbijeenkomst die plaatsvindt op het hoofdkantoor van TenneT. Meer weten en aanmelden? Mail consultant Dieter de Vroomen of bekijk het volledige programma.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken