Blog

Balance Traineeship voor nieuwe generatie projectmanagers

“Wat als je nog wilt rondkijken om brede ervaringen binnen projectmanagement op te doen?”

Op hogescholen en universiteiten is het seizoen van de open dagen weer volop gaande. Het is voor vele studenten dan de derde opleiding die ze zullen volgen. Maar wat als je die opleiding afrondt, binnen de fysieke leefomgeving aan de slag wil en nog niet precies weet wat je wil doen? Wat als je nog wil rondkijken om brede ervaringen binnen projectmanagement op te doen? Het Balance Traineeship biedt jou deze kans.

Balance trekt middels het traineeship een jonge generatie projectmanagers aan en zet deze na een periode van twee jaar in als junior consultant. Hiermee creëren we in de markt een evenwichtigere verdeling van junior- en senior consultants. Alle ins en outs van projectmangement in de fysieke leefomgeving worden tijdens een tweejarig opleidingstraject behandeld. Hiermee bekwaamt elke young professional zich in het managen van complexe projecten.

Evenals de scholen die tijdens de open dagen hun deuren even openzetten, zet ook Balance haar deuren open in het kader van het traineeship. Op 12 april wordt er een inhousedag in Amsterdam georganiseerd en op 20 april in Rotterdam. Ken jij een bijna-afstudeerder die het Balance Traineeship interessant zou vinden? Laat hem of haar zich dan hier gratis en vrijblijvend aanmelden voor de inhouse dagen. Voor meer informatie kijk op balancetraineeship.nl

Begin met typen en druk op enter om te zoeken