Balance krijgt rondleiding bij Liander

Blog

Balance krijgt rondleiding bij Liander

“Duurzaamheid is een visie die alsmaar belangrijker wordt.”

Op 20 januari kreeg Balance een rondleiding door het nieuwe pand van Liander in Duiven. Een gebouw dat volledig binnen het thema van ‘circulariteit’ is gebouwd. Zo bekleden pallets de voorgevel en is oude werkkleding gebruikt ter isolatie. Alle materialen zijn hergebruikt.

Ook voor de toekomst is rekening gehouden met verschillende behoeften van het bedrijf. Indien grondstoffen overbodig worden of duurzamere alternatieven worden gevonden kan het gebouw per onderdeel worden ontmanteld.

Balance is druk bezig om samen met haar opdrachtgevers de duurzaamheidsambities vorm te geven. Het bezoek aan Liander was aanvullend een mooie kans om inspiratie op te doen en te leren van deze denkwijzeaadplegen. 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken