Blog

Balance genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2013

 

Met plezier mogen we bekend maken dat Balance genomineerd is voor de FD Gazellen Award 2013. Daarmee behoort ons bedrijf tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Binnen de neergaande advies- en interim markt is dit een opvallende prestatie. Algemeen directeur Arjen Schutte van Balance is blij met deze mijlpaal: "Het is een erkenning voor de grote inzet van onze medewerkers. In de afgelopen vier jaar hebben we doelbewust keuzes gemaakt in de ontwikkeling van onze portfolio. Daardoor zijn we specialist geworden in Bedrijfsvoering en Projectmanagement. Naast onze interim dienstverlening nemen we steeds vaker de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat van een project.”

Het Financieele Dagblad doet voor het tiende jaar onderzoek naar de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Het belangrijkste criterium voor de FD Gazellen is een omzetgroei van minimaal twintig procent over de afgelopen twee jaar.

Op donderdag 28 november worden de winnaars uit de regio Noord-Holland bekend gemaakt op het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen. Op dinsdag 10 december 2013 vindt de FD Gazellen Finale plaats in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Communicatie via telefoonnummer: 020-676 3993 of per e-mail via: lottedevries@balance.nl.

 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken