Blog

Balance gaat zelfstandig verder

'Door verzelfstandiging een grotere focus op onze core business'

Op 7 mei jl. is Balance een zelfstandige onderneming geworden. Na bijna tien jaar als onderdeel van het Amerikaanse Hudson Global, komt Balance, gesteund door een externe investeerder, in handen van haar Nederlandse managementteam en eigen personeel.

Daarom de verzelfstandiging
Door als zelfstandige organisatie verder te gaan, kunnen we ons met zo’n 350 professionals, helemaal richten op de voor onze Nederlandse opdrachtgevers wezenlijke diensten. Zo hebben we de ruimte om onze hoogwaardige advies, project en interim-diensten binnen de bedrijfsvoering en projecten verder uit te bouwen.

Franchise Hudson Netherlands
In deze verzelfstandiging nemen we Hudson Netherlands als franchise mee. Als specialist op het gebied van Recruitment en Talent Management is zij van grote toegevoegde waarde voor onze dienstverlening. We ervaren namelijk steeds vaker dat bij grote, complexe projecten en opdrachten, de mens een belangrijke rol speelt. Door onze expertises te combineren kunnen we u voorzien van totaaloplossingen waarin zowel de inhoudelijke kant als de competenties van mensen worden meegenomen.

Qua dienstverlening en in organisatorisch en personeel opzicht verandert er niets bij Balance.

Meer informatie
Neem bij vragen of voor meer informatie over de verzelfstandiging contact op met Arjen Schutte, algemeen directeur, via 020 – 676 3993.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken