Blog

30 september: Seminar Assetmanagement en Cultuur

"Het blijft mensenwerk"

Op 30 september a.s. organiseert consultant Dieter de Vroomen in samenwerking met assetmanagementbureau CMS en het NVDO een seminar Assetmanagement & Cultuur bij Oasen in Gouda. Waarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan organisatieculturen? Wat heeft dit te maken met assetmanagement? En hoe zie je dit terug in de praktijk?

Vier sprekers zullen vanuit verschillende invalshoeken ingaan op zowel de theorie als de praktijk rondom dit thema. Het seminar zal om 12:30 uur met een lunch beginnen, waarna Dieter de Vroomen (Balance) en Robert van Grunsven (CMS) vertellen over de connectie tussen organisatieculturen en assetmanagement. In de tweede sessie zullen Zita van Aggelen (Alliander) en Mark Brattinga (Hoogheemraadschap Rijnland) bespreken hoe zij dit terug zien in de dagelijkse praktijk. Vanaf 16:00 uur starten we de borrel, waar we verder kunnen discussiëren over de cultuur in uw organisatie.

Bent u geïnteresseerd in de menselijke factor van assetmanagement? Voor €185,- kunt u aanwezig zijn. Voor meer informatie over het programma of om u in te schrijven, kunt u terecht op de website van het NVDO. Of stel uw vragen aan Dieter de Vroomen We hopen u daar te zien.  

Begin met typen en druk op enter om te zoeken