Tender Support

Ondersteuning op maat voor elke aanbesteding

licht

Filter per expertise categorie

Ondersteuning op maat voor elke aanbesteding

De prijs is vaak niet meer de enige bepalende factor bij aanbestedingen. Bij Economisch Meest Voordelige Inschrijvingen (EMVI) en Best Value Procurement (BVP) tenders speelt het aantonen van uw kwaliteit een grote en belangrijke rol. Hoe onderscheidt u zich? Wat maakt dat u gaat winnen? De tijd is vaak krap. U heeft op korte termijn kennis en expertise nodig.

Met Tender Support creëren we samen de winnende EMVI- of BVP-stukken. SMART opgestelde, bondige teksten en pakkende presentaties vergroten uw kans op succes. Tender Support van Balance zorgt voor professionele en specialistische ondersteuning bij aanbestedingstrajecten. Dit is mogelijk bij één of alle fases van het aanbestedingsproces.

Toolkit | Oplossingen voor Tender Support

toolkit-expertise

Wil je onze toolkit inzien? Download het gratis!

Tender Support Brochure

Projecten uit de praktijk

Project

De Nieuwe Kern & Balance

Gebiedsontwikkeling midden in de Randstad is vaak een grote uitdaging. De Nieuwe Kern is een plan van de Gemeente Ouder-Amstel om het gebied ten noorden van de Johan Cruijff ArenA aan te pakken. Dit gebied ligt tussen de rijksweg A2 en de spoorlijn Amsterdam-Utrecht. Het doel is het realiseren van 4.500 woningen binnen een multifunctioneel gebied met ruimte voor publieke, private en particuliere belangen.

Project

Woonbron & Balance

Sinds 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de participatiewet en jeugdhulp. Alphen aan de Rijn heeft als eerste gemeente in Nederland een eigen inkoopstrategie ontwikkeld. Hierbij zijn de kosten beheerst en is de administratieve last niet toegenomen. Balance hielp bij de ontwikkeling.

Project

Herontwikkeling RDM-Oost

De Grofsmederij (een gemeentelijk monument) is getransformeerd tot een unieke courante multi-tenant bedrijfshal.

Na het faillissement van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij is het terrein van de voormalige scheepswerf in verval geraakt. De uitdaging van de Havenbedrijf Rotterdam was om RDM, met een herontwikkeling, tot een aantrekkelijke vestigingslocatie voor innovatieve maritieme maakindustrie te maken.

Project

Uitbreiding sluis Eefde

Rijkwaterstaat wil het sluiscomplex bij Eefde gaan uitbreiden met een tweede sluis. Aan Balance de taak om, voor het project Uitbreiding Sluis Eefde, een stakeholderanalyse en -strategie op te stellen, en uit te voeren voor de aanbesteding en realisatiefase.

Op dit moment zijn de wachttijden te lang (deze bedragen zo’n 30 minuten) en de sluis te klein. De sluis is een belangrijk knooppunt wat er toe leidt dat de sluis kwetsbaar is in geval van onderhoud of calamiteiten.

De Nieuwe Kern & Balance

Woonbron & Balance

Herontwikkeling RDM-Oost

Uitbreiding sluis Eefde

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

GebiedsontwikkelingEnergietransitie