Techniek

Kwaliteit en creativiteit als complementaire begrippen

 
 

Als je een weg bouwt, een spoor of een waterkering, moeten vele expertises en partijen samenkomen. Bij deze technisch complexe systemen staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Richt de samenwerking efficiënt in
Doorslaggevend voor een succesvol project is een geoliede wisselwerking tussen techniek en de andere projectdisciplines. Richt de samenwerking op dit vlak efficiënt in, en je krijgt de beste ontwerpen en vraagspecificaties. Als gevolg: het beste eindproduct.

 

In de praktijk:


Goede vraagspecificaties zijn het halve werk

Met verschillende specialisten bekijken we uw vraagstuk integraal

Als opdrachtgever wilt u de regie houden over uw project, zónder dat de creativiteit van de markt doodslaat. Dit kan, met doordachte aanbestedingsdocumenten. Voor scherpe, gestructureerde vraagspecificaties is diepgaande technisch-functionele expertise nodig. Maar óók kennis over de werkwijze en cultuur van betrokken partijen.

Dit biedt Balance: specialisten met ervaring, die de kwaliteit van het eindproduct nauwkeurig en efficiënt beschrijven voor de potentiële leveranciers. Óf uw stukken toetsen. Het resultaat? Tijdens de realisatiefase sluiten prijs, kwaliteit en proces optimaal op elkaar aan.

 


Creatief aannemen vereist kennis hoog abstractieniveau

Soepel bouwen aan een project met integrale blik

Bij het realiseren van een project krijgt u als aannemer steeds meer vrijheid. Op basis van de functionele eisen, verwacht de opdrachtgever creatieve en kwalitatieve oplossingen binnen een bescheiden budget. En die ook nog eens technisch haalbaar zijn: qua onderhoud, betrouwbaarheid en veiligheid. Dat vergt veel kennis op een hoog abstractieniveau.

De systems engineers en RAMS-specialisten van Balance ondersteunen u hierbij. Het zijn ervaren consultants die inzicht geven in de technische mogelijkheden en die het programma van eisen vertalen naar advies over de meest geschikte technische oplossingen. Daarnaast stellen zij de projectmanagementplannen op of ze implementeren project systematieken en processen. 


DEEL DEZE PAGINA