Blog

16 november het Nationaal Warmte Congres

16 november is het Nationaal Warmte Congres waarbij Balance zal spreken over de verduurzaming van onze warmtevoorziening. Maar hoe gaat deze verduurzaming in zijn werk? Hoe komen we van het gas af? Hoe begin je hiermee en welke stappen moet je zetten? De focus zal liggen op het omzetten van ambitie naar realisatie. Verschillende sprekers van Balance zullen pitches geven met vervolgens een interactieve sessie.

Verschillende partijen, waaronder gemeentes, woningen en bedrijven, zullen zich buigen over de uitdaging om de warmtevoorzieningen te verduurzamen. Sander Berkhout zal vertellen over hoe Balance helpt om een ambitie te realiseren. Sven Ringelberg zal ons meenemen in de complexe wereld van de VvE en Steven Sturm zal spreken over de toepassing van de RiskChallenger app bij het warmtevraagstuk. Daarnaast zal Dieter de Vroomen vertellen hoe een gemeente of provincie aan deze ambitie kan beginnen. En tot slot zal Wilbert van der Vliet ons meenemen in de wereld van subsidies. 

Er bij zijn? Dat kan. Het evenement zal plaatsvinden op 16 november in de Philharmonie te Haarlem. Kaarten zijn beschikbaar en hier te bestellen met 20% relatiekorting.

 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken