Interim

De meerwaarde van tijdelijk 

 
 
 

Onze consultants hebben resultaat als doel, en het delen van kennis als middel. Onderling via ons uitgebalanceerde kennismanagementsysteem, en on the job met uw medewerkers. U haalt zo met één Balance consultant jarenlange ervaring en actuele inzichten in huis. Die ook blijven hangen als onze consultant al weer weg is. 

Specialisatie zorgt voor snelheid

Omdat je niet overal de beste in kunt zijn, focust Balance op een aantal expertisegebieden en sectoren. En we investeren in kennis en relaties, in professionals en zzp-ers met dezelfde focus. Dat levert ons - en dus u - een hoogwaardig en betrouwbaar netwerk op waarin we feilloos de weg weten te vinden naar de perfecte kandidaat.

Het moet klikken

Bij onze interim-oplossingen staan drie factoren nadrukkelijk met elkaar in verbinding: inhoudelijke kennis, praktijkervaring én competenties en karakter. Iemand kan geniaal zijn, het moet ook klikken. Met u, uw cultuur, uw team. Uw contactpersoon bij Balance helpt bij het maken van die klik. Door zich te verdiepen in uw organisatie en de vraag achter uw vraag te achterhalen. Dat kost minder tijd dan u denkt en levert veel meer op.


DEEL DEZE PAGINA

 

Meer informatie?

Sander Aukema
Commercieel Manager
T +31(0)6 1299 9670

Contact

Relevante publicaties