Home /  Diensten / Advies

Advies

Kan het beter? 

 
 

Soms weet je dat het beter kan, soms hoop je het. In beide gevallen geven de consultants van Balance zekerheid. Daarbij kunnen diverse aspecten van uw bedrijfsvoering de insteek zijn of een rol spelen: kostenefficiëntie, procesbeheersing, compliance of kwaliteitsoptimalisatie. 

De kern van het vraagstuk

“Zo zit de wereld in elkaar”. Dat zal je ons nooit horen zeggen. Er is geen standaard oplossing. Onze business consultants luisteren, observeren, onderzoeken en stellen vragen. En vragen door. Om tot de kern van de kwestie te komen en alle invloeden in kaart te brengen.

Wat u krijgt

Op basis van het vraagstuk stellen we een expertteam samen dat vanuit meerdere disciplines naar het probleem kijkt en kruisverbanden legt. Zo zien we niks over het hoofd en komen we tot een duurzaam advies.

 

Onze vormen van advies

Wat is goed, wat kan beter?

Second Opinion Bijvoorbeeld op uw aanbestedingsdocumenten, projectplan, begroting, bestaande processen, of de mate van compliance in uw organisatie.
 

Wat kan ik het best beslissen?

Audit / Scan Bijvoorbeeld om erachter te komen hoe uw project er werkelijk voorstaat, of uw bestaande processen optimaler kunnen, of u voldoet aan de kwaliteitseisen, of u door kunt naar de volgende fase, wat het probleem is van vertraging.
   

Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Plan van aanpak Bijvoorbeeld voor het behalen van een specifiek doel in de toekomst, de inrichting van een proces of de keuze voor de meest geschikte methodiek, de implementatie van een nieuwe werkwijze of advies over de inrichting van een specifieke afdeling. 


DEEL DEZE PAGINA

 

Meer informatie?

Sander Aukema
Commercieel Manager
T +31(0)6 1299 9670

Contact