Onze visie in beeld

Een groot idee zit vaak in een klein hoekje. Diverse complexe topics maken we daarom graag in één minuut helder. Waar wil jij meer over weten?

 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Elke maand ons nieuwste idee via een filmpje in je inbox?

Het bureau achter onze filmpjes

 

#12 Professioneel Assetmanagement

Een verandering met impact. Hoe krijgt u uw team hier in mee?

 

#47 Talent Management

Wanneer zijn medewerkers op hun best? Hoe zorg je dat ze blijven groeien? Bekijk onze visie in één minuut.

 

#67 Integraal werken

Een integrale aanpak heeft vele voordelen. Wel moet je medewerkers meekrijgen in deze nieuwe manier van werken. Dit filmpje geeft een handvat om dat voor elkaar te krijgen.

 

#36 Privacy

Heeft uw organisatie de persoonsgegevens voldoende beschermd? Word Privacy-proof en verminder het risico op een datalek!

 

#28 Tenders winnen

EMVI- en BVP-tenders winnen vraagt om een frisse blik. Maar welke vragen stel je jezelf en je team om onderscheidend en creatief te blijven? Bekijk onze visie in dit filmpje.

#53 Contractmanagement

Natuurlijk willen we komen tot de beste contracten en resultaten. Maar hoe haal je het beste uit de markt? Bekijk onze visie op het inrichten van een succesvolle aanbesteding.

 

#7 Procesoptimalisatie

Hoe voorkom je dat je organisatie log en traag wordt? Hoe verwezenlijk je dezelfde ambities met minder geld? Hoe maak je beleid steeds weer passend aan nieuwe regels? Onze visie op Procesoptimalisatie in één minuut.

 

#9 Verduurzaming

Duurzame oplossingen brengen vaak grote investeringen en risico’s met zich mee. Hoe zorgt u voor een vliegende start van uw energieproject? Onze oplossing hiervoor tonen we in deze korte video.

 

 

 

 
 

Contact

Bekijk onze vacatures

Lees meer