8 november: Balance aanwezig op het Nationaal Warmte Congres

Warmtetransitie; make it happen!

Bent u ook op zoek naar de mogelijkheden om de warmtetransitie uit te voeren? Hoe u het concreet kunt maken? Hoe we van gas naar aardgasvrij gaan? Het Klimaatakkoord gaat de hoofdlijnen bepalen en in het najaar worden concrete programma’s uitgewerkt. Maar u moet hiermee verder aan de slag. 

Tijdens het 11e Nationaal Warmte Congres wat op 8 november plaatsvindt in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen vertellen meer dan 50 sprekers in 8 plenaire lezingen, 22 ronde tafel sessies en 7 open your mind sessies alles over hun praktijkervaringen en inzichten. Hoor alles over concrete handvatten en ideeën waar u morgen mee aan de slag kunt in uw eigen praktijk!

Wij zijn partner en spreker tijdens dit congres en vertellen u tijdens een ‘Open Your Mind Sessie’ graag meer over het menselijke aspect van de warmtetransitie. We mogen u een mooie korting aanbieden op de deelnameprijs. Wilt u hier gebruik van maken? Meld u dan aan via deze link. Heeft u aanvullend nog vragen? Neem dan contact op met business consultant Sander Berkhout.

 

DEEL DEZE PAGINA