Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Publicatie: Work-life balance = old school

"Balanceren hou je echt geen leven lang vol!"

Vakantietijd! Voor velen zon, zee en zaligheid! Maar met alle vrije tijd dringen zich ook gedachten op. Nadenken over de "Work-life balance" noemt business manager Marit van Aken dit.

In haar blog deelt ze haar visie op de scheiding tussen werk en privé. Kan je werk en privé in deze tijd van smartphones en social media eigenlijk nog wel gescheiden houden? Moeten we op zoek naar een balans of eerder naar een bewuste mix van zaken die op dat punt in je leven van belang zijn?

Lees de column of neem contact op met Marit.


Publicatie: Jus d’orange of smoothie?

"Deze hybride vormen leiden tot onduidelijkheid en onrust"

 

Op zoek naar een lekker, zuiver  glas jus d’orange kreeg consultant Jaap Peelen nul op het rekest. Het wegrestaurant had alleen maar smoothies bestaande uit een mix van meerdere ingrediënten. Deze trend zag Jaap terug tijdens de tender die hij daaropvolgend begeleidde, de uitvraag was een ratjetoe. 

Benieuwd naar Jaap zijn visie op het belang van duidelijke en zuivere uitvragen? Het komt aan bod in zijn column op Cobouw.  Meer weten over Tender Support? Neem contact op met Jaap Peelen


Duurzaamheidsambities waarmaken met assetmanagement

"Van visie tot realisatie blijft een uitdaging"

Waarom krijgen bedrijven hun duurzaamheidsambities vaak niet concreet en komen de gewenste aanpassingen niet van de grond? Van visie tot realisatie blijft een uitdaging. Balance en het PPS netwerk vonden tijdens een eerste studiemiddag met enkele provincies, gemeenten, waterschappen en vastgoedeigenaren verschillende aspecten die het proces van verduurzaming belemmeren. Consultant Dieter de Vroomen (Balance) en projectmanager Elte Palm (PPS netwerk) publiceerden een artikel in Cobouw over de resultaten van deze middag. Ze deelden hierin enkele oplossingen om duurzaamheidsambities te concretiseren en uitstelgedrag in de kiem te smoren. Meer weten? Lees het artikel of mail Dieter de Vroomen


DEEL DEZE PAGINA