Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Partnership met kennisplatform CROW

CROW en Balance dagen elkaar uit

CROW is het kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur. Regelmatig organiseert ze activiteiten, projecten, congressen en cursussen. Een kennisplatform waaraan Balance zich graag verbindt. “Het is belangrijk dat onze professionals een kennisvoorsprong hebben”, vertelt Cees Maaskant, directeur Balance Project Solutions, “alleen op die manier kunnen we onze opdrachtgevers de nieuwste oplossingen bieden en hen goed adviseren”.

CROW magazine kopt: “We dagen elkaar uit”
Ook voor CROW is dit partnership waardevol. Dat blijkt onder meer uit het interview ‘Balance en CROW dagen elkaar uit’ in het laatste CROW magazine. Via Balance heeft ze toegang tot jarenlange praktijkervaring en kennis op het gebied van onder meer infrastructuur en contractmanagement. “Met Dennis de Raat, consultant bij Balance, hebben we een docent recht uit de praktijk voor de Leergang Modern Contractmanagement”, vertelt Arjan Visser, projectmanager aanbesteden en contracteren van CROW. “En wat ik leer, deel ik graag”, licht Dennis toe. “Het overbrengen van mijn kennis op anderen, zorgt ervoor dat ik mij ook verder kan ontwikkelen”.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over het partnership tussen CROW en Balance? Hier lees je het gehele artikel uit CROW magazine. Of neem vrijblijvend contact op met Cees Maaskant om te sparren over een partnership met Balance.


Effectief tenderen

Up-to-date kennis van EMVI en BVP

‘Tenderen, hoe doe je dat effectief?’ Het antwoord op deze en andere vragen deelde business manager Jaap Peelen 20 september jl. tijdens de themasessie: ‘aanbesteden en tenderen’ voor medewerkers van CROW.

CROW organiseert jaarlijks diverse kennisbijeenkomsten waar medewerkers en genodigden worden bijgepraat rondom actuele thema’s. Tijdens de presentatie ‘effectief tenderen’ deelde Jaap zijn praktijkervaringen in Economisch Meest Voordelige Inschrijvingen (EMVI) en Best Value Procurement (BVP) tenders. Vooral het schakelen van EMVI naar BVP ‘gedachtegoed’ riep veel vragen op onder de deelnemers. Welke vragen stelt u aan uw team om onderscheidend te blijven? En wat maakt dat u de aanbesteding wint?

Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen of wilt u meer weten over ‘effectief tenderen’? Neem contact op met Jaap Peelen of download de brochure voor meer informatie.


Warmte in de picture

'De consument wil transparantie'

Warmte is een onderwerp dat steeds vaker aan bod komt. Zowel binnen de publieke als private sector zijn er veel ontwikkelingen gaande die die volgens business consultant Wim Voogd van groot belang zijn. Want hoe gaan we er voor zorgen dat warmte een aanzienlijke bijdrage gaat leveren aan de creatie van duurzame energievoorziening? En hoe maken we de consument bewust van de mogelijkheden van (rest)warmte? In zijn column ‘Zet warmte in de picture!’ geeft Wim advies.

Drie adviezen die essentieel zijn voor het slagen van een transitie van warmte naar een duurzame energievoorziening. Nieuwsgierig? Lees zijn column die hij schreef voor het Euroforum of kom 26 november a.s. naar het Nationaal Warmtecongres 2015 en krijg meer uitleg over hoe u het beste uw kansen kunt benutten in de duurzaamheidtransitie.


Assetmanagement implementeren: makkelijker gezegd dan gedaan?

'Veranderkracht via mens en inhoud'

Het managen van assets is van groot belang voor de primaire processen binnen een organisatie. In de praktijk zien we dat het voor veel organisaties lastig is om beheer & onderhoud verder te professionaliseren. Om organisaties te helpen bij dit vraagstuk, hebben we een nieuwe aanpak ontwikkeld.


Neem de mensen mee
“Om Assetmanagement succesvol te implementeren moeten organisaties hun mensen meenemen”, vertelt Frans Twigt, consultant Assetmanagement. “Organisaties realiseren zich vaak niet dat als je Assetmanagement als besturingsfilosofie wilt implementeren, je eigenlijk een verandertraject aangaat. In die nieuwe denk- en werkwijze moet je je medewerkers meenemen.”

Meer weten?
Lees hier meer over de nieuwe aanpak om Assetmanagement succesvol te implementeren. Of neem contact op met Frans Twigt voor een vrijblijvende kennismaking via telefoonnummer: 020-676 3993. 


DEEL DEZE PAGINA