Actueel

Het laatste nieuws van Balance

SROI: ook goed voor business

'Met een juiste toepassing van SROI maak je meer kans om een aanbesteding te winnen'

Aanbestedende partijen hebben er tegenwoordig steeds vaker mee te maken: Social Return On Investment, ofwel SROI. Met deze regeling stimuleert de overheid bedrijven om er zorg voor te dragen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen hebben om aan het werk te gaan. Dit betekent dat je als aanbestedende partij ten minste 5% van het werk moet laten verrichten door mensen met een arbeidsbeperking.

Dat dit vaak wordt gevoeld als een lastige verplichting, in plaats van een kans, is onterecht, vindt expert Tender Support Jaap Peelen. In zijn column in Cobouw legt hij uit hoe dit zit.

Meer weten? Op 9 oktober a.s. organiseren Balance en Severijn Hulshof Advocaten een seminar over dit onderwerp. U bent van harte welkom!


Opleiding tot allround projectbeheerser

'alle disciplines komen aan bod'

Onlangs is er een nieuw Career Program ‘integrale projectbeheersing’ van start gegaan. 15 professionals worden via een intensief programma van 5 weken klaargestoomd voor de praktijk. Als resultaat krijgen onze opdrachtgevers professionals over de vloer met de meest actuele inzichten binnen hun vakgebied, en vooral: een integrale blik op projectbeheersing. Want alle disciplines komen aan bod. 

Niet alleen de gangbare projectmethodieken, -systemen en -tools worden behandeld. Ook is er veel aandacht voor communicatievaardigheden. Zo leer je als deelnemer hoe je een (project) omgeving kan sturen en beïnvloeden. Het Career Program vergroot de carrièrekansen voor de deelnemers aanzienlijk. Na het voltooien ervan, kunnen de meeste professionals direct aan de slag als projectplanner, projectcontroller, projectanalist, assistent projectleider of adviseur risicomanagement.

Meer weten?
Lees hier de brochure Career Program ‘integrale projectbeheersing’. Of neem contact op met Rikkert van der Veer


DEEL DEZE PAGINA