Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Zien we u bij het Wegencongres?

‘Dé ontmoetingsplek voor de wegensector’

Als expert op het gebied van infrastructuur, volgt Balance de ontwikkelingen en innovaties op de voet. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn op het Nationale Wegencongres op 25 september. De top van de wegensector komt dan bij elkaar in Nieuwegein. We krijgen de laatste inzichten mee en ontmoeten opdrachtgevers, experts en collega’s.

Van investeringsoplossingen tot alliantievorming en innovatieve contracten: vele onderwerpen zullen de revue passeren in afwisselend programma.

Werkt u in de wegensector? Als partner mogen wij onze relaties 25% korting geven op de toegangsprijs. Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur dan gerust even een mailtje naar Jasper Schaap, Udo Veenstra of Jaap Peelen.  


Met 20% korting naar het Nationale Warmtecongres

‘De nieuwste inzichten op het gebied van warmte en energie’

Op 6 november vindt het Nationale Warmtecongres plaats. Gemeenten, provincies, ministeries en alle belangrijke spelers uit de warmte- en energiesector komen dan bij elkaar in Nijmegen. Als expert in warmte en energieprojecten, is Balance partner van het Nationale Warmtecongres 2014. Relaties mogen wij daarom 20% korting op toegangskaarten aanbieden.

Het programma
Wat is de nieuwe warmtevisie? En waar liggen de kansen voor de sector? Hoe komen we van een monopolie tot een open warmtenetwerk? Maar ook: wat zijn de ervaringen in de praktijk. Deze onderwerpen en meer vindt u terug op het gehele programma van het warmtecongres

Vanuit Balance geven Wim Voogd, business consultant Energie, en Joost Holleman, directeur Financial Incentives, inzicht in subsidies en andere financieringsmogelijkheden voor warmteprojecten. Alle relevante regionale, nationale en internationale subsidieregelingen komen aan bod in een interactieve sessie. Daarnaast geven ze antwoord op vragen als: welke financiering past het beste bij mijn (warmte)project? En: hoe bepaal ik de meest kansrijke subsidies? 

20% korting op toegangskaarten
Relaties van Balance kunnen met 20% korting naar het warmtecongres. Om hier gebruik van te maken, kunt u zich aanmelden via commercieel manager Sander Aukema.


Meldplicht datalekken: voorkom reputatieschade

‘Het is niet de vraag óf er een datalek plaatsvindt, maar wannéér’

Het belang van privacy bij organisaties neemt met de dag toe. Vanaf 2015 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens gewijzigd en gaat de Wet meldplicht datalekken van kracht. De gevolgen die deze wetswijziging met zich meebrengt kunnen een grote impact hebben op uw organisatie. Een boete van ruim 800.000 euro is de sanctie voor het niet vermelden van een datalek binnen 24 uur. Maar een datalek kan ook zorgen voor grote schade aan uw reputatie. Een goed intern beleid op privacy staat daarom steeds hoger op de agenda bij veel organisaties.

Door de steeds groter wordende hoeveelheid data waar organisaties mee te maken hebben, wordt het steeds moeilijker om privacy gevoelige data te beheersen. De vraag is daarom niet óf bedrijven met een datalek te maken krijgen, maar eerder wannéér dit gebeurt. 

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we ons Privacy-team versterkt met business consultant Lydia Faltas. Binnen de advocatuur heeft zij jarenlange ervaring opgedaan met vele zaken op het gebied van Privacy. Met haar kennis en ervaring overziet zij snel hoe bedrijven – in zowel de publieke als private sector – hun interne processen “Privacy-proof” kunnen maken. 

Kennis maken?
Wilt u weten of u voldoet aan de nieuwe Wet meldplicht datalekken? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om Privacy in uw organisatie te beheersen? Mail Lydia Faltas voor een persoonlijke kennismaking.


Samenwerking schept financiële mogelijkheden voor waterschappen

‘Subsidies voor complexe projecten door strategische samenwerking’

Waterschappen zijn steeds vaker verantwoordelijk voor grotere en risicovollere projecten. Door bezuinigingen is er minder geld om deze te realiseren. Door de samenwerking met andere overheden en energiebedrijven op te zoeken, kunnen de risico’s en impact van een project gedeeld worden. Vanuit een strategische alliantie is er een grotere kans op toekenning van subsidies. 

Vanuit onze expertise met het aanvragen van subsidies en onze ruime ervaring binnen de Water en Energiesector helpen we waterschappen om deze samenwerking soepel te organiseren. We verzorgen de gehele subsidieaanvraag – inclusief de administratieve afhandeling – en geven inzicht in andere financieringsmogelijkheden. 

Meer weten?
Meer informatie vindt u in de brochure ‘Meer financiële mogelijkheden door samenwerking’. Of neem bij vragen contact op met business manager Edgar Peijnenborgh


DEEL DEZE PAGINA