Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Ronde tafel-bijeenkomst over Information Governance

Praktische informatie en inzichten omtrent dataopslag

Hoe kun je als organisatie een proactieve Information Governance-strategie implementeren? Of, in lekentaal: hoe zorg je dat de data in je organisatie je niet boven het hoofd groeien? Omdat er voor organisaties grote risico’s schuilen in het niet goed beheersen van hun data, is het antwoord – hoewel complex - ontzettend relevant. 

Tijdens een ronde tafel-bijeenkomst op donderdag 12 september a.s. in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, helpen we onze opdrachtgevers op weg rond dit onderwerp. Samen met Recommind, een kennispartner van onze zusterorganisatie Hudson, geven we inzicht in hoe je grip krijgt op je informatiestromen en hoe je komt tot een degelijk databeleid. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer gegevensbescherming, privacy en compliance. We bespreken best practices en gaan dieper in op het bouwen van een business case. 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in het bijwonenen van deze bijeenkomst? Neem dan contact op met anjevanderveen@balance.nl of ellenhoekwater@balance.nl


Met korting naar het Wegencongres 2013?

Alle actualiteiten in de infrastructuur sector voor u op een rij

Het Nationaal Wegencongres is al jarenlang hét trefpunt voor opdrachtgevers en opdrachtnemers actief in de Grond- Weg- en Waterbouwkunde. Op 26 september worden alle actualiteiten in de infrastructuur sector voor u op een rij gezet en daarbij staan samenwerking en innovatie dit jaar centraal.

Uitgebreide research in de markt zegt namelijk dat dit cruciale factoren zijn om in de toekomst succes te blijven hebben! Als partner van het Wegencongres mogen wij relaties aanbieden om zich via ons aan te melden, u ontvangt dan 20% korting op de toegangskaarten. 

 


IGZ haalt juridische expertise in huis

Gezondheidsrecht, daarin is Balance expert

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft de Raamovereenkomst voor het inhuren van juridische expertise aan Balance gegund. Senior juristen op het gebied van gezondheidsrecht kunnen de komende twee jaar aan de slag voor IGZ. We maken deel uit van het team van strafrechtjuristen en helpen met het opstellen van primaire besluiten, het maken van beleidsregels en het afhandelen van complexe en politiekgevoelige zaken.

 

Contact
Meer weten over onze juridische expertise? Neem vrijblijvend contact op met business manager Carien Tannenbaum via carientannenbaum@balance.nl.

 

 


Bestuursrecht: de nieuwste ontwikkelingen

Helemaal up-to-date via Opmerkelijke Zaken

Geen verplichting onder de Wob om stukken te vervaardigen? Hoe houdbaar is de lijn ‘geen VOG na zedendelict’? Deze en vele andere vragen op het gebied van Bestuursrecht beantwoordt specialist Roeland Gouw in de nieuwsbrief ‘Opmerkelijke Zaken’.

Opmerkelijke Zaken biedt elke maand een overzicht van de meest opvallende en interessante juridische uitspraken in Nederland die relevant zijn voor het bestuursprocesrecht. Ook op de hoogte blijven? U kunt zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

De onderwerpen belicht in de nieuwsbrief worden door diverse bestuursrechtexperts veelvuldig besproken. Hun laatste inzichten leest u in de LinkedIn groep ‘Actualiteiten Jurisprudentie Bestuursrecht’. Uiteraard kunt u hier ook uw vragen stellen en meediscussiëren.  


DEEL DEZE PAGINA