Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Als risicosessies nu eens leuk konden zijn…

“Laten we nog even de risico’s in kaart brengen”

Door je bewust te zijn van de risico’s binnen een project kan je maatregelingen treffen om je project zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Maar het in kaart brengen van deze risico’s is vaak een langdradig en saai proces. Stel dat je juist met korte energieke sessies, een actueel en compleet dossier kan opleveren? Dat zou toch heerlijk zijn? Consultants Dieter de Vroomen en Harry Steenwijk publiceerden een column op Cobouw.nl waarin zij hun toekomstvisie over risicosessies delen.

Meer weten? Lees de column of neem contact op met Dieter of Harry.


Publicatie: Betalen wij straks de rekening?

“We hebben een mix van energiebronnen nodig!”

De duurzaamheidsambitie van 14% in 2020 is volgens consultant Joost Holleman een onmogelijke opgave. Zeker als we in Nederland enkel blijven inzetten op windenergie. Dat besef is er sinds kort ook bij de overheid denkt Joost. In zijn column beschrijft hij het gevolg. Wat voor invloed heeft dit op bedrijven, overheden en consumenten? En welke oplossingen zijn er?

Lees de column en deel jouw visie of vragen met Joost Holleman.


Hudson Summercourse: geslaagde bijeenkomst!

"Een leerzame en inspirerende dag"

Afgelopen vrijdag 1 juli vond de eerste “Hudson Summercourse: Talentmanagement in één dag” plaats op ons kantoor in Amsterdam. Acht enthousiaste HR-managers namen deel aan deze dag vol kennisdeling, inzichten en interactie. Er werd volop gediscussieerd over hoe men tooling kan inzetten en toepassen in de eigen organisaties om zo het beste uit hun medewerkers te halen.  De summercourse vindt nog twee keer plaats. Op donderdag 18 augustus in Rotterdam en op vrijdag 26 augustus in Amsterdam.

Wil jij ook nog deelnemen aan deze dag? Op www.nl.hudson.com/summercourse kun je jezelf inschrijven en vind je meer informatie. 

 


DEEL DEZE PAGINA