Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Column: ‘Aannemers: kijk eens in de spiegel’

'Een aannemer moet kunnen formuleren waarin hij beter is dan zijn concurrenten'

Best Value Procurement-interviews worden steeds belangrijker in aanbestedingen. Ze vergen van de inschrijvende aannemer strategisch denken en een grote mate van zelfinzicht. Aannemers vinden het echter vaak moeilijk om aan de opdrachtgever helder te maken waar ze goed in zijn. Een onoverkomelijk probleem? Eelco Nap, business consultant Inkoopstrategie en Tender Support, denkt van niet. Lees welke oplossing hij heeft voor de aannemerij in zijn column: ‘Aannemers: kijk eens in de spiegel’.  

Meer weten?
Mail Eelco Nap over zijn kijk op tenders.


Column in Cobouw: Zijn we de gebruiker vergeten?

'In een heel laat stadium komen plannenmakers erachter voor wie ze de projecten bedenken: de beheerder'

In de kamers van beleidsmakers worden de meest innovatieve plannen bedacht. Want of het nu gaat om hoogwaterveiligheid, doorstroming op snelwegen of bouwprojecten: nieuw is altijd beter. Maar wordt er eigenlijk nog wel aan de gebruiker gedacht? Business consultant Projectmanagement Wim van Steeg ziet hier een sleutelrol voor de beheerder. Hoe dat zit is te lezen in zijn column die deze maand in Cobouw verscheen.

Meer weten?
Mail Wim van Steeg om te sparren over zijn visie op projectmanagement.


Balance organiseert kennisbijeenkomst over Privacy

'Heeft u uw Privacy op orde?'

Veel bedrijven worstelen met het vinden van de juiste balans tussen het productief inzetten van hun data en het borgen van Privacy. Daarom organiseert Balance op donderdag 26 juni 2014 de kennisbijeenkomst ‘Privacy op orde, uw reputatie geborgd!’. Tijdens deze bijeenkomst biedt onze Privacy Expert Wolter Karssenberg deelnemers inzicht en handvatten om de toenemende risico’s het hoofd te bieden en de reputatie uw organisatie beter te beschermen.

Interesse?
Klik hier voor meer informatie over deze klantbijeenkomst of mail business consultant Privacy, Wolter Karssenberg


De bestaande woningvoorraad verduurzamen met Het Energiehuis

'Een plek waar bewoners terecht kunnen voor advies over energiebesparing en verduurzaming van hun huis'

Gemeenten en corporaties staan voor de opgave om de bestaande woningvoorraad te verduurzamen. Maar hoe krijg je bewoners zover om hiermee aan de slag te gaan? Op 12 mei jl. pitchten Balance en Van Arkel advies op het Matchmaking event hiervoor de oplossing: Het Energiehuis. Dit unieke concept verbindt gemeenten, corporaties, energieleveranciers en andere belanghebbenden uit het MKB met bewoners. 

Nieuwsgierig?
Lees de uitgebreide informatie over Het Energiehuis op onze website. Of mail Wim Voogd, business consultant Energie, voor een persoonlijke kennismaking.


DEEL DEZE PAGINA