Actueel

Het laatste nieuws van Balance

“Jij doet toch in gratis geld”

Strooien met Europees geld

Als subsidieadviseur krijgt Monique van der Voort vaak de vraag: “Jij doet toch in gratis geld?”. In haar nieuwe column – eerder gepubliceerd in Cobouw – legt ze uit waar het volgens haar bij subsidies allemaal om draait. Lees hier haar gehele column.


Data: big, bigger, biggest

Uw databeheer op orde

Big data is voor veel organisaties vandaag de dag een serieuze issue. Wat moet je bewaren en wat moet je juist verwijderen?

Grote hoeveelheden data zijn bovendien overal in organisaties aanwezig. Met onze Legal Information Governance (LIG) dienstverlening helpen we organisaties hun datahuishouding op orde te brengen. Wij bieden juridisch advies over de huidige en aankomende wet- en regelgeving. En over het bereiken van efficiency in processen, zodat data centraal beheerd en bewaard worden.

Wilt u weten waar de kansen van big data in uw organisatie liggen? Mail business managers Anje van der Veen of Ellen Hoekwater via anjevanderveen@balance.nl of ellenhoekwater@balance.nl voor een persoonlijke kennismaking. Of klik hier voor meer informatie.


Succes Klaas!

Opgeven is geen optie

Vandaag staat Alpe d’HuZes centraal. Rondetijden worden tussen het werken door gecheckt. Want iedereen hier heeft wel een bekende die vandaag meedoet. Een vriend, buurvrouw of collega die de slogan 'opgeven is geen optie' in de praktijk gaat ervaren door zes keer de Alpe d’Huez te bedwingen.

Fietsen voor een dierbare. Voor de strijd tegen kanker. Voor het KWF. Als sponsor van de Alpe d’HuZes wenst Balance alle deelnemers vandaag heel veel succes. En met name natuurlijk onze collega Klaas Kroese. Klaas zet ‘m op!

Over Alpe d’HuZes
Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.


DEEL DEZE PAGINA