Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Balance gaat zelfstandig verder

'Door verzelfstandiging een grotere focus op onze core business'

Op 7 mei jl. is Balance een zelfstandige onderneming geworden. Na bijna tien jaar als onderdeel van het Amerikaanse Hudson Global, komt Balance, gesteund door een externe investeerder, in handen van haar Nederlandse managementteam en eigen personeel.

Daarom de verzelfstandiging
Door als zelfstandige organisatie verder te gaan, kunnen we ons met zo’n 350 professionals, helemaal richten op de voor onze Nederlandse opdrachtgevers wezenlijke diensten. Zo hebben we de ruimte om onze hoogwaardige advies, project en interim-diensten binnen de bedrijfsvoering en projecten verder uit te bouwen.

Franchise Hudson Netherlands
In deze verzelfstandiging nemen we Hudson Netherlands als franchise mee. Als specialist op het gebied van Recruitment en Talent Management is zij van grote toegevoegde waarde voor onze dienstverlening. We ervaren namelijk steeds vaker dat bij grote, complexe projecten en opdrachten, de mens een belangrijke rol speelt. Door onze expertises te combineren kunnen we u voorzien van totaaloplossingen waarin zowel de inhoudelijke kant als de competenties van mensen worden meegenomen.

Qua dienstverlening en in organisatorisch en personeel opzicht verandert er niets bij Balance.

Meer informatie
Neem bij vragen of voor meer informatie over de verzelfstandiging contact op met Arjen Schutte, algemeen directeur, via 020 - 676 3993.


Een nieuwe tender? Maak tijdig expertise vrij

'Geef experts de ruimte om aan tenders mee te schrijven'

Vóór de invoering van geïntegreerde contracten bestond het winnen van een nieuwe opdracht hoofdzakelijk uit de klus bekijken, goed rekenen en de prijs aan de opdrachtgever melden. Nu ligt de grootste uitdaging bij het beschrijven van de aanpak in kwaliteitsdocumenten. Hiervoor is het cruciaal goed zicht te hebben op de benodigde expertise. Maar belangrijker nog: zijn uw experts wel beschikbaar? Dit belang onderschrijft Eelco Nap, business consultant Inkoop- en Contractmanagement in zijn column: “Goed inschrijven vergt meer dan een rekenmachine”.

Meer informatie 
Lees meer over Inkoop- en Contractmanagement of vraag Eelco Nap om meer informatie.


Gebiedsontwikkeling: tijd voor een nieuwe aanpak

'De tijd van het grootschalig ontwikkelingen is nu écht voorbij'

We kunnen het ons niet meer permitteren om grote risico’s te nemen bij het ontwikkelen van complexe projecten. Zelfs niet nu de economie weer aantrekt. Niet gek dus dat de samenwerking tussen gemeenten en ontwikkelende partijen stroef verloopt. We houden namelijk angstvallig vast aan de grootse afspraken die geborgd zijn in nog grootsere contracten. Het gevolg? De gebiedsontwikkeling in de gemeente ligt stil. Tijd voor een nieuwe aanpak, vindt Arne Swart, business consultant Gebiedsontwikkeling. Zijn tweeledige oplossing lees je in de column: “Stenen stapelen anno 2015”.

Meer weten? 
Hier vind je meer informatie over Gebiedsontwikkeling of neem bij vragen contact op met Arne Swart.


DEEL DEZE PAGINA