Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Column: ‘Allianties hebben de toekomst’

'Uiteindelijk wegen de voordelen van een samenwerking ruim op tegen de nadelen'

De krachten bundelen voor een aanbesteding: het klinkt mooi, maar het kan ook lastig zijn. In zijn column die onlangs in Cobouw verscheen, stelt directeur Project Solutions Ed van der Heijde dat de voordelen van zo’n alliantie, ruim opwegen tegen de nadelen. Míts er rekening wordt gehouden met een aantal factoren. Welke dat zijn? Lees het in 'Allianties hebben de toekomst'

Meer weten?
Mail Ed van der Heijde over zijn visie op allianties.

 

 


Raamcontract gemeente Almere vastgelegd

'Het contract werd bezegeld met een handdruk tussen de twee directeuren'

Afgelopen maand werd het raamcontract tussen gemeente Almere en Balance getekend. In combinatie met Movares verzorgt Balance nu de advies- en ingenieursdiensten voor deze groeigemeente. Met onder andere de voorbereidingen voor de Floriade 2022 op de agenda, is dit een interessante samenwerking voor de komende jaren. Het contract werd bezegeld met een handdruk tussen Jaap Meindersma, directeur Stadsbeheer Almere (links), en Arjen Schutte, algemeen directeur Balance (rechts). 

Meer weten? 
Mail Business Manager Jasper Schaap voor meer informatie over onze samenwerking met gemeente Almere.

 

 


Hoofdsponsor IPMA Project Excellence Award

'Een award om Nederlandse projecten en projectmanagement in een positiever daglicht te zetten'

Bij de IPMA Project Excellence Award draait het om de her- en erkenning van excellente projecten. Op 10 april jl. organiseerde IPMA, de branchevereniging voor projectmanagement, een gala rondom de uitreiking van deze award. Niet alleen om de prijs uit te reiken aan het best gemanagede economisch, sociaal of maatschappelijk innovatieve project, maar vooral om Nederlandse projecten en het projectmanagement in een positiever daglicht te zetten. Een doel waaraan Balance graag haar naam verbindt. Marco Buijnsters, jurybegeleider IPMA Project Excellence Award en business consultant bij Balance, trad in afwezigheid van Adri Duijvestein op als presentator.

Meer weten?
Lees hier het officiële persbericht over de IPMA-uitreiking. Of neem contact op met Marco Buijnsters.

 

       

 


DEEL DEZE PAGINA