Actueel

Het laatste nieuws van Balance

12 april: Seminar Best Value Aanbesteden in de bouw

"Een interessante kennissessie over Best Value Aanbesteden"

Op donderdag 12 april 2018 organiseren Balance en Severijn Hulshof Advocaten in het WTC in Den Haag een kosteloos en volledig op de bouwpraktijkgericht seminar over Best Value Aanbesteden in de bouw.

Een interessante kennissessie met alle actuele ins- en outs over Best Value Aanbesteden in de bouw. Aansluitend is er de mogelijkheid om tijdens de borrel ervaringen uit te delen met branchegenoten en te netwerken. De laatste twee jaar is er steeds meer rechtspraak omtrent Best Value Aanbesteden gekomen. Er is daarmee in de rechtspraak de nodige richting gegeven aan deze wijze van Best Value Aanbesteden. Zo zet Joost Haest op 12 april de recente rechtspraak uiteen en toont de belangrijkste haken en ogen voor inschrijvers. Daarnaast zijn er nog meer interessante lezingen en workshops die ingaan op Best Value Aanbesteden.


U bent van harte uitgenodigd!

Deelname is kosteloos. Aanmelden kan t/m 8 april aanstaande via deze link

 


Projectmanagementcapaciteit gebiedsontwikkeling gemeente Amsterdam

"Gebiedsontwikkeling in een complexe omgeving"

Balance heeft sinds begin dit jaar een raamovereenkomst projectmanagementcapaciteit gebiedsontwikkeling met de gemeente Amsterdam. Samen met Procap en APPM zijn wij één van de drie combinaties die aan de gemeente Amsterdam projectmanagement capaciteit op het gebied van gebiedsontwikkeling levert. De gemeente is hard aan het groeien en zit in de ontwikkelfase van veel gebieden, bijvoorbeeld de Houthavens, Amsterdam-Noord, maar ook  Zuid-Oost en de Zuidas.

De overeenkomst geldt voor twee jaar. Na de eerste twee jaar kan de overeenkomst nog tweemaal verlengd worden met maximaal 1 jaar. We leveren binnen deze raamovereenkomst junior en medior projectmanagers die kennis en ervaring hebben aangaande gebiedsontwikkeling. Op dit moment zijn dat vijf experts. Met alle ontwikkelingen die gaande zijn hopen we gedurende de overeenkomst natuurlijk op heel veel plaatsingen bij de gemeente Amsterdam, daarnaast willen we ook de kennis die wij opdoen over gebiedsontwikkeling in een complexe omgeving als Amsterdam verder ontwikkelen en delen met onze collega’s en andere klanten. Meer weten? Neem dan contact op met business manager Jochem Wellinga.


DEEL DEZE PAGINA