Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Jong geleerd, oud gedaan

“Kringgesprek brengt structuur in presentatie”

Wat als de sleutelfunctionaris niet uit zijn woorden komt tijdens een interview? Jaap Peelen, Best Value adviseur en businessmanager Tender Support ondervond dit laatst bij een training die hij gaf. Ondanks de kennis en kunde van de man, vond hij het lastig zijn kwaliteiten onder woorden te brengen.

 

De oplossing bedacht Jaap tijdens het eten aan de keukentafel. Zijn kinderen brachten hem namelijk op goede ideeën toen zij enthousiast vertelden over het kringgesprek. Meer weten? Lees de hele column in Cobouw of vraag Jaap Peelen om toelichting. 


Bijeenkomst: “Projectsucces met een bloedneus”

“Een juiste balans tussen projectleiderschap en -structuur”

Op maandag 3 april 2017 organiseert de IPMA-NL Interessegroep Project Planning & Control op ons kantoor in Amsterdam het event: “Op weg naar projectsucces met een bloedneus”.

Van 2007 tot 2012 liep het 4.800 Megawatt Medupi power station project in Zuid-Afrika niet echt voorspoedig. Vanaf 2012 is dat echter omgeturnd tot een van de meest excellent gemanagede projecten in de wereld. Hiermee won het afgelopen jaar de IPMA World Project Excellence Gold Award. Het geheim? De juiste balans tussen projectleiderschap en projectstructuur.

Projectdirecteur Valerio Di Cecio komt persoonlijk toelichten hoe hij met zijn team tot dit succes is gekomen. Marco Buijnsters, business consultant Projectmanagement bij Balance en lead assessor van het IPMA-beoordelingsteam zal daarnaast toelichten waarom de aanpak van General Electric nu zo uniek en succesvol was.

Nieuwsgierig? Lees het volledige programma en meldt u snel aan.


DEEL DEZE PAGINA