Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Nieuwe wethouders van Nederland: hoe staat uw portefeuille ervoor?

'Een onafhankelijke doorlichting van de portefeuille kan helpen'

In de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen kwamen lokale partijen in veel gevallen als winnaar uit de bus. Nu staan de nieuwe wethouders voor de uitdaging om hun koers te bepalen. Om dat te kunnen doen, moeten ze exact weten waar ze staan met hun portefeuille.

Om blinde vlekken en pijnpunten zichtbaar te maken en om erachter te komen waar kansen liggen, kan een onafhankelijk doorlichting van de portefeuille helpen. Een team van specialisten uit verschillende disciplines onderzoekt de situatie ter plaatse, maakt een grondige analyse, en geeft de wethouder praktische aanbevelingen om beslissingen op te baseren. Lees hier alles over onze dienstverlening op dit vlak. Of mail business manager Steven Sturm voor meer informatie.

 


Date-advies voor aanbesteders

'Maak van de date een zwaar gunningscriterium'

Bij het zoeken naar een datingpartner, denk je na over wie je bent, wat je leuk vindt en wat voor soort partner je zoekt. Business consultant Tender Support Eelco Nap vindt dat je over dezelfde zaken na moet denken in een aanbestedingstraject. Alleen zo kom je tot de juiste keuze van een aanbestedingspartner. Lees Eelco’s verdere onderbouwing over wat daten met aanbesteden te maken heeft in de column ‘Daten is weten’, recent verschenen in Cobouw.

Sparren over aanbestedingstrajecten?
Mail Eelco Nap. Hij deelt graag zijn ervaringen met Tender Support.

 


Column in Cobouw: ‘EMVI-plan moet kunstwerk zijn’

'Als je keek naar het pakket aan documenten, al dat papier, zakte de moed je in de schoenen'

De aanbestedingsexperts van Balance publiceren regelmatig artikelen en columns in Cobouw. In het nummer van 28 februari was een column van Jaap Peelen te lezen. Hierin pleit deze expert Tender Support voor aantrekkelijk vormgegeven EMVI-plannen.

Cobouw gemist, maar wil je wel het advies van onze expert? Hier is alsnog te lezen hoe het zit.

 


Balance raadsadviseur gemeente Emmen

'Balance adviseert gemeente Emmen over projectmanagement'

De gemeente Emmen heeft ambitieuze plannen: het verplaatsen van de dierentuin, het inrichten van een stadspark, het realiseren van parkeergarages, een tunnel en het bouwen van een theater. Tot 2020 wordt er ruim 483 miljoen geïnvesteerd in het programma ‘Centrum vernieuwing’. Om het gehele programma goed te laten verlopen is Balance gevraagd de gemeente te adviseren op het gebied van projectmanagement. Business consultant Eelco Nap is daartoe aangesteld als raadsadviseur. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over hoe wij onze projectmanagement ervaring inzetten in een bestuurlijke omgeving? Mail business manager Steven Sturm voor meer informatie. 


DEEL DEZE PAGINA