Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Omvangrijke raamovereenkomst met HHNK

Als expertises bij elkaar komen

Afgelopen maand hebben we een handtekening gezet onder een driejarige, omvangrijke raamovereenkomst met Hoogheemraadschap Hollands NoorderKwartier (HHNK).

De komende jaren zal Balance het Hoogheemraadschap voorzien van advies om het subsidieproces, de administratie en de aanvragen in te gaan richten. Onze subsidie- en water-experts combineren hun expertise om het Hoogheemraadschap zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Monique Van der Voort of Jaap Peelen.


Ondertekening van de overeenkomst door Alex Bartels namens HHNK en Arjen Schutte namens Balance 


Gemeenten en particulieren die samen bouwen

Hoe pak je dat aan?

Binnen gebiedsontwikkeling wordt continu gezocht naar manieren om steden en dorpen levendig en economisch vitaal te maken of te houden. Zelfbouw is daarbij een belangrijk thema: particulieren die zelf invulling geven aan de gebiedsontwikkeling. Het is een kunst om dit op een efficiënte manier te regisseren.

Het expertteam van Balance verzorgde onder meer het projectmanagement van de grootste zelfbouwwijk in Nederland: het Homeruskwartier in Almere Poort. De nieuwste inzichten en onze aanpak op het gebied van zelfbouw, verwoordde Business Consultant Arne Swart in een nieuwe, heldere brochure.

Wilt u meer weten over zelfbouw? Neem contact op met Arne.


DEEL DEZE PAGINA