Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Is uw risicomanagement integraal genoeg?

'Integraal risicomanagement onmisbaar in DNA van organisaties'

Risico's doen zich voor op allerlei terreinen binnen een organisatie. Risico-denken is dan ook een integrale verantwoordelijkheid van alle medewerkers in een bedrijf. Hoewel organisaties zich hier wel vaak bewust van zijn, staat hun theoretische kennis soms ver af van de weerbarstige praktijk.Om professionals te helpen bij het implementeren van risicomanagement in hun organisatie, is Balance een unieke samenwerking aangegaan met Avans + Hogeschool en ACS. 

In onze post HBO-opleiding Integraal Risicomanagement leert u effectief sturen en beïnvloeden door te werken aan de competenties en soft skills die daarvoor nodig zijn. Na afronding van de opleiding bent u in staat om draagvlak te creëren voor risico-denken en weet u de opgedane kennis over risicomanagement toe te passen binnen complex bestuurlijke omgevingen. 

Meer weten?
Bekijk voor meer informatie de brochure. Of neem contact op met Michael Schoevaart

Details
Start programma: 18 maart 2014
Duur: 14 bijeenkomsten
Locatie: Utrecht
Resultaat: Deelnemers ontvangen na afloop het Post bachelor-diploma Integraal Risicomanagement van Avans+


Column: Best Value Procurement volgens Eelco

'Ik had gewoon meteen een expert moeten zoeken'

Hoe herken je een echte expert? Dat is één van de vragen waar opdrachtgevers die werken met Best Value Procurement wel eens mee worstelen.

Volgens Eelco Nap, business consultant inkoopstrategie en tender support bij Balance, kunnen de potentiële opdrachtnemers hierbij helpen.

Hoe? Eelco legt het uit met een geestige column, gepubliceerd in Cobouw: (H)erken de expert

 


DEEL DEZE PAGINA