Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Kennispartner ESCo en PPS

'Duurzamer worden kun je niet alleen'

Per januari 2015 is Balance kennispartner van ESCo en PPS. Dit zijn twee netwerkorganisaties die partijen bij elkaar brengen om projecten in de gebouwde omgeving te realiseren. Waar PPS zich vooral richt op nieuwbouw en renovatieprojecten van bestaande infrastructuur, houdt ESCo zich bezig met het verduurzamen van energievoorzieningen. Als eigenaar van een gebouw kun je bijvoorbeeld de energievoorziening verduurzamen en het management daarvan uitbesteden. Omdat organisaties in Nederland nog niet zo bekend zijn met dit soort constructies, is het ESConetwerk gestart.

Balance ontwikkelt dienstverlening om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van complexe projecten én het vinden van duurzame energieoplossingen. Aansluiting bij deze netwerken is dan ook een logische stap. ESCo en PPS organiseren onder meer bijeenkomsten waar wij onze inzichten zullen delen met andere partijen. Eigenaren of -beheerders van grote gebouwen kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomsten.

Meer weten? 
Neem contact op met één van onze experts Sander Aukema of Wim Voogd.


Nieuw bezoekadres kantoor Amsterdam

'Balance Amsterdam is verhuisd'

Ons kantoor in Amsterdam is verhuisd! Vanaf nu kun je ons bezoeken in UP-Office building aan de Piet Heinkade 55. Deze nieuwe en ruimere locatie was hard nodig. We hebben meer flexibele werkplekken en ruimte om te groeien. Ook sluit het UP-gebouw met energielabel A aan op onze duurzaamheidsdoelstellingen. Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer zijn wij goed bereikbaar. 


Social Return beleid

'Streven naar een win-winsituatie voor beide partijen'

Om onze maatschappelijke betrokkenheid verder uit te dragen, heeft Balance een Social Return beleid opgesteld. We hebben hiermee de contouren gevormd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt daadwerkelijk te helpen aan een nieuwe baan.

Balance bevindt zich als tussenpersoon in de ideale positie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te koppelen aan arbeidsplaatsen en leerwerkomgevingen bij opdrachtgevers. Op deze manier streven wij naar een win-win situatie voor alle partijen.

Meer weten over onze aanpak?

Lees ons Social Return beleid. Bij vragen kunt u contact opnemen met Tamara Haubrich.


DEEL DEZE PAGINA