Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Alle Bestuursrecht ins en outs

‘Opmerkelijk juridisch nieuws voor juridisch specialisten'

De Wob, rechtszekerheid en de last onder dwangsom, of niet tijdig beslissen bij een kennelijk ongegrond bezwaarschrift… Deze onderwerpen en meer komen aan bod in de nieuwsbrief Opmerkelijke Zaken. Hierin deelt Roeland Gouw, business consultant Bezwaar & Beroep, zijn visie op de opmerkelijkste juridische zaken in Nederland. Alles wat hem opvalt aan het bestuursprocesrecht zet hij elke maand in een handig overzicht voor juridisch specialisten.

Ook op de hoogte blijven? Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief Opmerkelijke Zaken. Of lees hier de laatste uitgave van 2013: “Geen ruimte voor digitale ondertekening beroepschrift” Mail roelandgouw@balance.nl voor meer informatie.


Overheden staan voor de keuze: zelf doen of uitbesteden?

‘Bezuinigingen dwingen tot nadenken over kerntaken'

Waarom zijn bestuursorganen nog steeds zo groot? En: waarom zouden overheden niet optimaal flexibel zijn nu ze op zoek moeten naar verdergaande besparingen? Business consultant Roeland Gouw pleit voor een nieuwe visie op overheidstaken. Lees zijn gehele onderbouwing op Binnenlands Bestuur in het artikel ‘Tijd is rijp voor nieuwe visie op overheidstaken’.

Meer weten?
Mail roelandgouw@balance.nl voor meer informatie.


DEEL DEZE PAGINA