Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Derde kennisbijeenkomst ‘toepassen IPM voor decentrale overheden’ een succes!

“Hoe ‘volwassen’ is uw projectorganisatie?”

Op 23 november vond een drukbezochte kennisbijeenkomst plaats over Integraal Projectmanagement (IPM) bij Waterschap Drents Overijsselse Delta in Zwolle. 

Na de succesvolle IPM-kennissessies bij Waterschap Aa en Maas van 15 februari en bij de Provincie Utrecht van 8 juni organiseerde Balance is samenwerking met het PPS Netwerk Nederland en waterschap Drents Overijsselse Delta een derde kennissessie voor decentrale overheden (waterschappen, gemeenten, provincies) over professionalisering van integraal projectmanagement. 

Ruim 30 vertegenwoordigers van waterschappen, provincie en gemeentes deelden op 23 november hun ervaringen met het toepassen van IPM in hun projecten. In navolging van de eerdere kennissessies werd deze dag duidelijk dat IPM voor decentrale overheden echt maatwerk is.

Jan Steller, Business Consultant bij Balance gaf een toelichting op de ‘basics’ van het IPM-model en nam de zaal mee in een zelftest ‘volwassenheid van uw projectorganisatie’. Jim van de Geer, afdelingshoofd Projectrealisatie bij Waterschap Drents Overijsselse Delta ging in op  professionalisering van zijn afdeling. 


Wil je meer informatie over deze bijeenkomst of over integraal projectmanagement neem dan contact op met Jan Steller of Saskia Vuurens.


30 november: Launch RiskChallenger

‘Conversation is key’ 

Op 30 november vindt de officiële launch plaats van RiskChallenger, dé app voor risicosessies. RiskChallenger is een eigentijdse app die risicomanagement-sessies interactiever maakt en efficiënter laat verlopen. Heineken en Alliander zijn enkele eerste bedrijven die meedraaiden in de pilot en de app nu in hun organisatie gebruiken. Hoog tijd dus om de app aan het grote publiek te laten zien. 

Om een goed beeld van de app te krijgen zal tijdens de launch een demo worden gegeven. Daarnaast zullen enkele gebruikerservaringen worden gedeeld en zal er voldoende ruimte zijn voor vragen. 

Er bij zijn?
Reistijd en dresscode worden overgeslagen, want de launch gaat online plaatsvinden middels een live webinar. Het webinar is voor iedereen toegankelijk. Meld u daarom aan en nodig gerust mensen uit voor wie het interessant kan zijn om kennis te maken met RiskChallenger. Nu al nieuwsgierig? Bezoek de website of mail naar info@riskchallenger.nl


DEEL DEZE PAGINA