Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Partnership met Progress Energy Services

'Nederlandse bedrijfspanden verduurzamen met Progress Energy Services'

Om een significante en blijvende energiebesparing te creëren, zijn Progress Energy Services en Balance een partnership aangegaan. Veel kantoren voldoen namelijk niet meer aan de huidige milieu- en energie-eisen. Huurders willen niet meer in gebouwen zitten met energielabel D of E. En gezien de huidige leegstand is het ‘not done’ om eenvoudigweg nieuwe panden te bouwen. De oplossing: bestaande kantoorpanden in Nederland verduurzamen. Dit gaan we doen met Progress Energy Services.

De praktijk heeft uitgewezen dat technische innovatie met een continue begeleiding en sturing in combinatie met attitude- en gedragsverandering echt kan leiden tot een betere energieprestatie. Progress Energy Services ontwikkelt, financiert, implementeert en managet de maatregelen en investeringen die het energieverbruik van bestaande bedrijfspanden verbetert. En dat met een terugverdientijd van circa 5 jaar. In deze samenwerking zal Balance inhoudelijke expertise leveren op het gebied van energiebesparing, energiemonitoring en managementinformatie op basis van ISO 50001, de systematiek voor Energiemanagement.

Meer weten over deze samenwerking? 
Bekijk onze Energiepagina of neem contact op met Harold Maasen.


Capaciteitsmanagement: voorkom vertraging in een project

'Beter sturen door inzicht in de juiste personele bezetting’'

Organisaties die meerjarige en complexe projecten managen, ontbreekt het vaak aan inzicht in capaciteit. Dan worden ze onaangenaam verrast als er twee of zelfs tientallen schaarse specialisten tegelijkertijd nodig zijn. Op z’n zachts gezegd: niet handig als een miljoenenproject afhankelijk is van de kennis en ervaring van deze mensen…

Het succes van een project valt of staat met de juiste expertise op het juiste moment. Met de capaciteitsscan van Balance geven we projectorganisaties hierin inzicht. Het management en de projectleiding krijgen zo de juiste tools om te sturen op inzet van specialisten. Hiermee kan worden geanticipeerd op over- of ondercapaciteit en kan vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd. Met als uiteindelijk doel natuurlijk het voorkomen van vertragingen in het project.

Herkenbaar? 
Lees meer over de capaciteitsscan of vraag Edgar Peijnenborgh om recente ervaringen. Bij Ingenieursbureau Delft en Hoogheemraadschap Delfland hebben we de scan namelijk al succesvol ingezet.


Eerste plaats Sylvestercross voor Balance

'Een goede start van 2015'

Op 31 december vond de 35ste Sylvestercross plaats in Soest. Balance deed voor de zesde keer mee en sloot daarmee het jaar goed af. Ons snelste team eindigde namelijk op de eerste plaats in de business run competitie!

Over de Sylvestercross
De Sylvestercross is één van de belangrijkste hardloopwedstrijden in Nederland. Bedrijven hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de Business run. Het parcours van acht kilometer wordt gelopen in de Soesterduinen over onverharde bospaden en duinzand. Bekijk www.sylvestercross.nl voor meer informatie.

Meer weten over de events van Balance? 
Bekijk onze event pagina.


DEEL DEZE PAGINA