Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Korting op Nationaal Warmtecongres 2016

“Duurzame warmteopgave biedt grote kansen maar ook grote uitdagingen.”

Op 24 november 2016 wordt het jaarlijkse Nationaal Warmtecongres georganiseerd. Balance is wederom als kennispartner betrokken bij het programma. Het congres is al zeven jaar hét nationale platform voor de sector. Er komen specialisten bij elkaar van alle betrokken partijen in de warmte en energie. In het timeslot dat Balance mag vullen tijdens het congres, laten we enkele klanten aan het woord. Samen gaan we opzoek naar het antwoord op de vraag: Hoe kan ik energie-ambities naar realisatie brengen?

Relaties van Balance ontvangen 20% korting op deelname aan het congres. Lees meer over het programma en hoe u kunt inschrijven


Balance doneert oude telefoons aan Stichting Opkikker

“Het zit ‘m in de kleine dingen”

77 oude telefoons had Balance afgelopen jaar in haar bezit. Consultant Jaap Peelen vroeg of hij deze oude telefoons van medewerkers mocht doneren aan Stichting Opkikker. Deze stichting brengt lichtpuntjes in de levens van gezinnen met een ernstig ziek kind. Met het inzamelen van oude mobieltjes, halen zij geld op en organiseren zij leuke dagen voor deze gezinnen.

Balance steunt dit initiatief volledig en heeft de oude telefoons aan Jaap meegegeven. Hij en zijn gezin zijn al geruime tijd ambassadeurs voor deze stichting en hebben de telefoons persoonlijk overhandigt aan Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker.

Balance is trots om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit goede doel. Meer over ons MVO-beleid en de initiatieven en bereikte resultaten van de afgelopen periode vindt u hier. 


Publicatie: Work-life balance = old school

"Balanceren hou je echt geen leven lang vol!"

Vakantietijd! Voor velen zon, zee en zaligheid! Maar met alle vrije tijd dringen zich ook gedachten op. Nadenken over de "Work-life balance" noemt business manager Marit van Aken dit.

In haar blog deelt ze haar visie op de scheiding tussen werk en privé. Kan je werk en privé in deze tijd van smartphones en social media eigenlijk nog wel gescheiden houden? Moeten we op zoek naar een balans of eerder naar een bewuste mix van zaken die op dat punt in je leven van belang zijn?

Lees de column of neem contact op met Marit.


Publicatie: Jus d’orange of smoothie?

"Deze hybride vormen leiden tot onduidelijkheid en onrust"

 

Op zoek naar een lekker, zuiver  glas jus d’orange kreeg consultant Jaap Peelen nul op het rekest. Het wegrestaurant had alleen maar smoothies bestaande uit een mix van meerdere ingrediënten. Deze trend zag Jaap terug tijdens de tender die hij daaropvolgend begeleidde, de uitvraag was een ratjetoe. 

Benieuwd naar Jaap zijn visie op het belang van duidelijke en zuivere uitvragen? Het komt aan bod in zijn column op Cobouw.  Meer weten over Tender Support? Neem contact op met Jaap Peelen


Duurzaamheidsambities waarmaken met assetmanagement

"Van visie tot realisatie blijft een uitdaging"

Waarom krijgen bedrijven hun duurzaamheidsambities vaak niet concreet en komen de gewenste aanpassingen niet van de grond? Van visie tot realisatie blijft een uitdaging. Balance en het PPS netwerk vonden tijdens een eerste studiemiddag met enkele provincies, gemeenten, waterschappen en vastgoedeigenaren verschillende aspecten die het proces van verduurzaming belemmeren. Consultant Dieter de Vroomen (Balance) en projectmanager Elte Palm (PPS netwerk) publiceerden een artikel in Cobouw over de resultaten van deze middag. Ze deelden hierin enkele oplossingen om duurzaamheidsambities te concretiseren en uitstelgedrag in de kiem te smoren. Meer weten? Lees het artikel of mail Dieter de Vroomen


DEEL DEZE PAGINA