Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Preferred supplier voor de gemeente Utrecht

Complexe projecten in de infra

De raamovereenkomst voor de inhuur van Civiel Technisch Personeel is vanwege het bereiken van de einddatum door gemeente Utrecht opnieuw in de markt gezet.

Door zowel op kwaliteit als prijs een goede inschrijving in te dienen is Balance op de eerste plaats geëindigd. Als enige huidige raamcontractant heeft Balance in combinatie met Movares deze overeenkomst weten te winnen. 

De komende vier jaar mag Balance meewerken aan prachtige projecten zoals de totale vernieuwing van het stationsgebied in Utrecht, de nieuwe tramverbindingen en de ontwikkeling van de Leidsche Rijn. Meer weten? Mail jasperschaap@balance.nl


Voorkom hoge boetes met goed datamanagement

Inzicht bieden in de privacy- wetgeving

Het niet op orde hebben van uw datahuishouding kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de hoge boetes wanneer u niet voldoet aan de privacywetgeving. Om uw datahuishouding goed te beheren, is er niet alleen een rol voor IT weggelegd. Vooral juridisch gezien komt er veel bij kijken. Er zijn regels bij wet vastgesteld die bepalen hoe lang of hoe kort u uw data mag bewaren. Maar hoe onderzoekt u nu of uw organisatie een juiste invulling geeft aan datamanagement? 

Om organisaties te helpen met hun datamanagement hebben we een quickscan ontwikkeld. Binnen twee uur tijd heeft u een goed overzicht van uw interne beleid op het gebied van privacy en mededinging. Deze scan belicht uw sterke en eventueel uw verbeterpunten aangaande uw datamanagement. Op basis van de scan krijgt u een advies op maat waarmee u uw datamanagement kunt optimaliseren. Om naast het advies u ook te kunnen ondersteunen bij de implementatie van eventuele nieuwe processen werken we nauw samen met IT specialisten. Zo weet u zeker dat uw organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving die voor u van toepassing is en voorkomt u hoge boetes. 

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Legal Information Governance? Of direct onze gratis scan invullen voor uw organisatie? Neem dan contact op met ellenhoekwater@balance.nl


DEEL DEZE PAGINA