Werken bij Balance

Dan kún je wat, en dan wíl je wat

 
 

Inloggen

Op locatie of thuis aan de slag met Balance Insite

Log hier in op QICS om je uren in te voeren

Omdat wij de beste professionals in huis hebben, zijn wij de eerste keus voor ambitieuze opdrachtgevers. En daar worden onze professionals weer beter van. Die keten houden we zorgvuldig in stand. Dat betekent dat de lat hoog ligt, voor onze werknemers en voor Balance als werkgever.

Wat wij bieden is een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. In vast of in tijdelijk dienstverband. We besteden veel aandacht aan de begeleiding en ontwikkeling van onze professionals. Zo wordt iedereen bijvoorbeeld begeleid door een business manager. Hij of zij bewaakt met een kritische en open houding de kwaliteit voor onze opdrachtgever en jouw persoonlijke groei.

Open sollicitatie

We maken graag kennis met nieuw talent, ook als er geen directe vacature voor je lijkt te zijn. Upload je CV en vertel ons je ambities, talenten en je wensen. We nemen dan direct contact met je op. 

Solliciteer nu

 

Verder willen, breder kijken en durven doen

Daarnaast stimuleren we het delen en ontwikkelen van kennis. Heel bewust en heel concreet. Binnen de eigen specialisatie maar ook juist discipline-overschrijdend. Daar wordt je wereld groter van en je denkvermogen creatiever. Precies wat opdrachtgevers in onze professionals waarderen en wat het werk leuk maakt en houdt.

Altijd verder kijken, breder denken, durven delen en inspelen op weerstand en veranderingen… Het is een kunst om van al die extra dingen die energie kosten, juist energie te krijgen. Dat is niet voor iedereen zo. Daar selecteren wij professionals dan ook strikt op. Zo weet je bij ons zeker dat collega’s met dezelfde drive aan de slag zijn en je van elkaars inzet kunt leren en profiteren.

Bekijk alle vacatures


DEEL DEZE PAGINA

 

Kennismaken?

Ed van der Heijde
Directeur Project Solutions
T +31(0)6 2322 9825

Contact